Tiimit

Kehitys

Connect

Kehitysryhmässä työskentelee tällä hetkellä yhteensä viisi henkilöä, Vaasan ja Helsingin konttoreilla. Ryhmässämme kaikilla on pitkä kokemus perinnän parissa työskentelystä. Hyppäämme samalla innolla mukaan niin päivittäisten eteen tulevien ongelmien ratkomiseen kuin pitkäjänteisiin kehitysprojekteihinkin.

Yksi OK Perinnän tavoitteista on olla perintäalan esikuva. Emme halua tehdä ”niin kuin aina on tehty” vaan haluamme kehittää palvelujamme tehokkaampaan ja asiakaslähtöisempään suuntaan. Se vaatii toimintamme jatkuvaa ja suunnitelmallista kehitystyötä.

Olemme monessa mukana ja toimimme läheisessä yhteistyössä etenkin palveluryhmien, ICT:n ja perintästrategien kanssa. Kehitämme OK Perinnän sisäisiä prosesseja entistä paremmin vastaamaan yrityksen tarpeita, ja osallistumme oman perintäjärjestelmämme kehittämiseen. Suunnittelemme ja testaamme tarpeen mukaan uusia toiminnallisuuksia, ja parannamme olemassa olevia. Kehitämme jatkuvasti myös asiakkaillemme suunnattuja palveluita, kuten Oma OK- ja OK Online-verkkopalveluitamme. Kuuntelemme tarkalla korvalla palautetta toiminnallisuuksiin liittyen, niin henkilökunnalta kuin asiakkailta. 

1 työkaveria

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Tiilitehtaankatu 7 A
65100 Vaasa Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Helsinki

Televisiokatu 4 A
00240 Helsinki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Tallinna, Viro

Mustamäe tee 16
10621 Tallinn Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Tampere

Aleksanterinkatu 23 A 15
33100 Tampere Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta