Tiimit

Palveluryhmät

Connect

Meillä olet osana innostavaa ja asiantuntevaa työyhteisöä, jossa yhteishenki on vahva. Tiimeissämme työskentelee 10-15 henkilöä, joiden työpisteet on Vaasan, Helsingin tai Tampereen konttorilla. Myös ajoittainen etätyöskentely on mahdollista, joka tuo joustoa arkeen. 

 

Iloiseen ja tiiviiseen työporukkaamme on helppo sopeutua, sillä meillä työskentelevillä henkilöillä on monenlaista työ- ja elämänkokemusta, se onkin yksi vahvuuksistamme. Laaja perehdytyksemme ja avuliaat kollegat takaavat, että opit perintäalasta ja työtehtäväsi koulutus- ja työhistoriastasi riippumatta. Joukossamme on sekä opiskeluiden ohella työskenteleviä että pitkän uran riveissämme tehneitä ammattilaisia. 

 

Asiakaspalvelumme tärkein tehtävä on huolehtia ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelusta eri kanavissa, niin asiakkaiden kuin toimeksiantajiemmekin suuntaan.  Asiakaspalvelun lisäksi työpäiviin sisältyy myös laskutuksen ja perinnän eri vaiheisiin liittyviä tehtäviä sekä yhteydenpitoa eri sidosryhmiin. Sinulla on myös mahdollisuus olla mukana kehittämässä ja vaikuttamassa toimintaamme, sekä omassa ryhmässä että yli tiimirajojen.

 

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Tiilitehtaankatu 7 A
65100 Vaasa Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Helsinki

Televisiokatu 4 A
00240 Helsinki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Tallinna, Viro

Mustamäe tee 16
10621 Tallinn Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Tampere

Aleksanterinkatu 23 A 15
33100 Tampere Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta