Tiimit

Palvelustrategia

Connect

Tervetuloa mukaan iloiseen ja inspiroivaan asiantuntijatiimiimme. Me olemme osa palvelutuotantoa ja tehtäviimme kuuluu mm. perintästrategian määrittely ja sen kehittäminen. Vastaamme myös sisäisen palvelun laadusta ja lainmukaisuudesta.

Porukassamme työskentelee palvelupäälliköitä, pari perintästrategia sekä perintäasiantuntija. Meillä on hieno tiimi, jossa erilaiset persoonat täydentävät toisiaan muodostaen vahvan kokonaisuuden. Tärkeä osa tiimiämme on esihenkilömme, joka uskoo ja luottaa tiimiinsä 100%:sti. Hänen läsnäoloon ja tukeen voimme luottaa aina ja kaikessa.

Tiimissämme yhteistyö on saumatonta ja työt sujuvat rennossa ilmapiirissä huumorin säestämänä, vaikka kiire ja aikataulut joskus pukkaavatkin hikeä otsalle. Parasta työssämme on se, että saamme tehdä laajasti yhteistyötä niin sisäisesti eri tiimien kanssa kuin ulkoisestikin eri projekteissa ja asiakasrajapinnassa. Olemme mukana vähän kaikessa mitä talossa tapahtuu ja se pitää työpäivät mukavan vaihtelevina, vaikka ripaus rutiinitehtäviäkin taitaa meiltä kaikilta löytyä.

Meidän tiimi on huippu ja meillä on kivaa yhdessä. Sinä voit olla yksi meistä! Ollaan #yhdessäok

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta