Tiimit

Talous

Connect

Tervetuloa työskentelemään asiantuntevassa taloustiimissämme, jossa työskentely on rentoa ja innostavaa.  Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä ja olla mukana kehittämässä toimintaamme yrityksessä, joka pyrkii toimimaan esikuvana koko toimialalla. Yrityksessämme panostetaan työssä viihtymiseen, mielenkiintoisiin työtehtäviin ja koulutukseen.

 

Työ talousosastolla rytmittyy sovittujen aikarajojen mukaan, joka vaatii työntekijöiltä joustoa ja omistautumista sekä aloitteellisuutta ja priorisointikykyä. Intensiivisesti rytmittyneiden tehtävien vastapainona on itsenäinen, monipuolinen ja mielenkiintoinen työ, jota on itse mahdollista olla mukana kehittämässä. Kukin voi itsenäisesti suunnitella parhaan työjärjestyksen aikarajojen puitteissa. Roolimme tukitoimintona antaa hyvän näköalapaikan koko organisaatioon ja saamme tehdä yhteistyötä laajasti eri ryhmien kanssa muun muassa neuvonnan ja ongelmien ratkaisun alueella.

 

Olet tervetullut tuomaan uusia ja tuoreita näkemyksiä talousosaston toimintaan sekä hyödyntämään vankkaa kokemustasi päivittäisessä työskentelyssä. Alan jatkuvan kehityksen seuraaminen, uusiin vaatimuksiin vastaaminen sekä ohjelmistojen kehitys pitävät huolen siitä, että uutta opittavaa ja mielenkiintoisia haasteita riittää, olit sitten urasi alkutaipaleella tai jo enemmän kokemusta omaava.

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Tiilitehtaankatu 7 A
65100 Vaasa Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Helsinki

Televisiokatu 4 A
00240 Helsinki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Tallinna, Viro

Mustamäe tee 16
10621 Tallinn Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Tampere

Aleksanterinkatu 23 A 15
33100 Tampere Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta